Blog CREIXEN UN 52% ELS BARCELONINS EMPADRONATS A GIRONA EN UN ANY

CREIXEN UN 52% ELS BARCELONINS EMPADRONATS A GIRONA EN UN ANY

CREIXEN UN 52% ELS BARCELONINS EMPADRONATS A GIRONA EN UN ANY

El teletreball, la pandèmia, l'AVE i el preu de l'habitatge, motius del canvi

24/02/2022

El naixement del petit Fèlix va marcar un punt d'inflexió perquè l'Oscar Gaya i la seva dona Karmele Farnier decidissin fixar la seva residència a Girona. El pis de 50 m2 prop del Parc de la Ciutadella on vivien de lloguer s'havia quedat petit per una família de tres. Buscaven un habitatge de compra. La seva primera opció va ser Barcelona tot i que ella treballava des de feina temps a una empresa farmacèutica d'Amer i que la parella havia viscut un temps a Girona.

Joan Company, Ceigrup Finques Company:  "La pandèmia ha accelerat aquest canvi “cap a un entorn més amable” de què es beneficia no només Girona, sinó també altres municipis pròxims ben comunicats com ara Banyoles o Vilablareix.

Marc Ballester, Finques Catalunya: “Hi ha qui comença a fer córrer la broma que Girona serà el barri bo de Barcelona”, per “uns preus inassumibles per a una família de classe mitjana” i per “una millor qualitat de vida”.

Carles Hugas, de Girofinques, "La principal raó que “expulsa” els barcelonins de la seva ciutat és el preu de l’habitatge. És el cas d’una parella d’infermers que han comprat un pis en una promoció nova del barri de Domeny, a Girona, on traslladaran d’aquí uns dos anys. “El mateix pis allà ens hauria costat el doble".

Enllaços

Llegir la notícia a La Vanguardia

Encuéntranos en

V&G Costa Brava Luxury, Carrer del Daró nº 57, 17200 Palafrugell - (Girona)
+34972302001
+33176216941
[email protected]